Vi tar hand om dina tänder!

Hos MJ Tandvård får du behandlingar av god kvalitet.

Vi använder material av hög standard och tiderna som bokas är generösa vilket borgar för lyckade behandlingsresultat. Bettskenor, proteser, kronor och broar tillverkas av lokala tandtekniker med lång erfarenhet

Vi erbjuder även behandling hos tandhygienist.

Tandreglering finns även tillgängligt på vår klinik av specialisttandläkare i Ortodonti.

Våra behandlingar

Att se hela patienten är viktigt för oss. Bra bemötande, trygghet och lyhördhet ska du känna vid besök på vår klinik.  Det finns alltid tid för patienten att ställa frågor rörande behandling samt att få flera alternativ på behandling i olika prisklasser.

Välkommen att boka tid hos MJ Tandvård i Kungälv. Vi hjälper dig snabbare!

Tidsbokning:  0303-10511

 

Tips från tandläkaren

Borsta tänderna morgon och kväll med fluortandkräm med minst 1500 ppm fluor.

Efter tandborstningen sila tandkrämen mellan tänderna och skölj ej med vatten efteråt. Detta för att fluoret ska stanna kvar i munnen och impregnera emaljen. Fluor har även en viss antibakteriell effekt vilken blir bättre om man inte sköljer med vatten efteråt.

Har du lätt att få hål i tänderna rekommenderas även Fluorskölj 0,2% Fluor på förmiddag och eftermiddag utöver tandborstningen.

 

Inför din undersökning

Undersökning innefattar alltid hälsodeklaration där du som patient får uppge eventuella sjukdomar och medicinering.

Det är viktigt att vara så noggrann som möjligt när man uppger dessa då flera olika sjukdomstillstånd och medicinering kan ha inverkan på tänder och mun samt påverka val av tillvägagångssätt vid vissa ingrepp.

Tack för du väljer MJ Tandvård!