Nöjda patienter kommer tillbaka!

De flesta av våra recensioner kommer ifrån vår Facebook-sida, men ni kan även skicka in ert omdöme till oss via vårt kontaktformulär på vår hemsida.

Stort tack till alla ni som har delat med er av era erfarenheter hos MJ Tandvård. 

Jag kan varmt rekommendera MJ tandvård. Magnus har ett otroligt bra pedagogiskt och psykologiskt bemötande. Man känner sig trygg. Tandsköterskan Anette inger också förtroende. Hon är alltid så vänlig och hjälpsam.
Kenny Karlsson
Världens bästa tandläkare! Jag har undvikit att gå till tandläkaren länge pga min tandläkarskräck. Efter bara några besök hos Magnus är rädslan som bortblåst. Så otroligt lyhörd, vänlig, lätt på handen och proffsig!
Rekommenderas varmt!
Anna Larsson
Utmärkt behandling. Som en extra bonus ett för tandläkare ovanligt bra handlag. T ex inga onödiga klämningar eller svårigheter att andas under behandlingen.
Bengt Wikell
Tillgänglig och professionell vård! Fantastiska personal med ett härligt bemötande! Kan verkligen rekommendera MJ tandvård!
Elin Jolsjö
Efter 15 år eller mer utan besök till tandläkaren pga tandläkarskräck så kom jag i kontakt med Magnus på MJ Tandvård. En helt fantastisk tandläkare som tog mig och min rädsla på allvar så nu har jag inga akuta problem med mina tänder och kommer att fortsätta att gå regelbundet hos honom. 5 stjärnor utan tvekan.
Niclas Palmqvist
I Magnus händer man kan tryggt anförtro dina tänder. Magnus och hans tandsköterska verkar ha ett nästan telepatiskt synk under behandlingen. Trodde nog inte jag skulle kunna känna mig så avslappnad/trygg under ett tandläkarbesök. Jag och våra barn, idag med egna familjer, har varit patient hos MJ Tandvård AB från praktikens begynnelse och alltid varit nöjda med det genuint trevliga och professionella bemötande vi fått.
Erik Sörum
Fick snabbt hjälp att fixa underkäken. Tryggt gick bra tandrädsla va som bortblåst. Rekommenderar verkligen att gå dit
Kamini Arvidsson
Fantastiskt bemötande. Kan varmt rekommendera denna klinik.
Jenny Jennerhed
Fantastiskt snabb service! Oerhört skicklig tandläkare. Jag är väldigt nöjd. Rekommenderas varmt!
Maria Nielsen
Jag är djupt tacksam mot denna underbara tandläkare och sköterska.
Birgitta Karmark

Varmt välkommen till MJ Tandvård i Kungälv! 


Välkommen att boka tid hos MJ Tandvård i Kungälv. Vi hjälper dig snabbare!

Tidsbokning:  0303-10511